На Київщині автомобіль врізався в модульний будинок (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Київській області водій вчинив наїзд на пішохода, а потім врізався у модульний будинок. Про дорожньо-транспортну пригоду повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, 28-річний водій легковика "ВАЗ" не вибрав безпечної швидкості для руху та скоїв наїзд на 50-річну жінку, а потім ще пошкодив модульний будинок. Медики "швидкої" доправили потерпілу до лікарні. На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група. Подробиці аварії в поліції пообіцяли розповісти згодом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля "ВАЗ" не впорався з керуванням з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії загинув 17-річний пасажир. Водій та інші три пасажири отримали травми та госпіталізовані до лікарні.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області іномарка збила пішохода. ДТП сталася на одній із вулиць у місті Яготин. На пішохідному переході 31-річний водій Toyota збив людину. Внаслідок ДТП 36-річного чоловіка з травмами госпіталізували до лікарні.

Читайте також, що на трасі Київ — Одеса сталася смертельна ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися