На Подолі в Києві накрили групу нелегалів

Іноземців збираються депортувати в рідні країни

Група нелегальних мігрантів - іноземців, у яких закінчився термін перебування в Україні була виявлена поліцією Києва в Подільському районі столиці. Чоловіки прибули в Україну нібито для навчання в столичних вишах, але насправді вони мали на меті потрапити до країн Євросоюзу.

Під час відпрацювання оперативної інформації співробітники відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми поліції Києва виявили в Подільському районі чотирьох іноземців, у яких закінчився термін законного перебування на території України. Правопорушники - громадяни Вірменії, Туркменістану та Камеруну.

"Під час перевірки поліцейські встановили, що четверо громадян інших держав прибули в Україну нібито для навчання в вищих навчальних закладах. Однак насправді іноземці мали на меті нелегально потрапити до країн Європейського союзу через територію нашої країни. В ході відпрацювання ми виявили правопорушників на вулиці Петропавлівській і доставили в Державну міграційну служби України в місті Києві та Київській області", - розповів начальник відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми столичного главку поліції Денис Дем'янюк.

В даний момент влада вирішує питання про повернення іноземців до країн їхнього проживання.

Як повідомляв портал "Коментарі", нелегальні мігранти - іноземні громадяни, які порушують правила перебування в Україні, час від часу потрапляють в поле зору поліції. Тепер правоохоронці затримали студентів - їх відрахували з університетів Києва, проте їхати на батьківщину вони не поспішали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися