У Борисполі п’яний водій під час комендантської години потрапив у ДТП

Що відомо про нічну аварію

В Борисполі водій з ознаками сп‘яніння наїхав на паркан та пошкодив автомобіль. Про дорожньо-транспортну пригоду розповіли в Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, близько першої години ночі під час патрулювання на вулиці Лісовій у Борисполі інспектори виявили пошкоджене авто Škoda Octavia, водій якого вчинив ДТП. Поліцейські оглянули автомобіль та від‘єднали акумулятор, щоб унеможливити загоряння транспорту.

Під час спілкування з водієм патрульні виявили в нього явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Однак керманич відмовився від огляду на стан сп‘яніння. Також інспектори встановили, що водій не обрав безпечну швидкість, через що врізався в цегляний паркан. На чоловіка склали кілька адміністративних протоколів, вилучили в нього посвідчення водія та відсторонили від керування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля "ВАЗ" не впорався з керуванням з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії загинув 17-річний пасажир. Водій та інші три пасажири отримали травми та госпіталізовані до лікарні.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області іномарка збила пішохода. ДТП сталася на одній із вулиць у місті Яготин. На пішохідному переході 31-річний водій Toyota збив людину. Внаслідок ДТП 36-річного чоловіка з травмами госпіталізували до лікарні.

Читайте також, що на трасі Київ — Одеса сталася смертельна ДТП.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися