У Київській області розбився немолодий скутерист

Що відомо про аварію

В Бучанському районі Київської області розбився водій скутера. Про дорожньо-транспортну пригоду розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася сьогодні, 27 лютого. Чоловік на незареєстрованому скутері в’їхав в електроопору. За кермом був 64-річний житель села Маковище. Чоловіка з травмою голови термінового госпіталізували медики.

Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини встановили, що чоловік не впорався з керуванням. На місці ДТП працювали слідчі. Подробиці аварії в поліції пообіцяли повідомити згодом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля "ВАЗ" не впорався з керуванням з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії загинув 17-річний пасажир. Водій та інші три пасажири отримали травми та госпіталізовані до лікарні.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області іномарка збила пішохода. ДТП сталася на одній із вулиць у місті Яготин. На пішохідному переході 31-річний водій Toyota збив людину. Внаслідок ДТП 36-річного чоловіка з травмами госпіталізували до лікарні.

Читайте також, що на трасі Київ — Одеса сталася смертельна ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися