У Києві евакуювали торгові центри: повідомлення про мінування

Правоохоронці перевіряють ряд торгових центрів Києва на наявність вибухових речовин після повідомлень про замінування

Хвиля мінувань, яка з нового року пішла на спад, схоже, повертається. Правоохоронці заявили про те, що отримують дзвінки про мінування будівель і об'єктів столиці, в яких знаходиться багато людей. Так в середу, 24 лютого, в поліцію надійшов ряд анонімних дзвінків про замінування великих ТРЦ Києва і одного готелю. Правоохоронці перевіряють будівлі на наявність вибухонебезпечних предметів.

Надійшли анонімні повідомлення про мінування ряду ТРЦ і готелю "Інтерконтиненталь" у Києві. Про це повідомляє Інформатор.

Зараз правоохоронці перевіряють будівлі ТРЦ Lavina Mall, Dream Town, ArtMall, "Атмосфера", "Караван", "Блокбастер", "Магеллан", "Плаза", "Глобус", Gulliver на наявність небезпечних предметів.

Як повідомляв портал "Коментарі", правоохоронці завершили слідство у справі про замінування станції метро "Хрещатик" у Києві і направили обвинувальний акт до одного зі столичних судів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила поліція Києва. Так, за свої дії обвинувачений може позбутися волі на строк до шести років. Нагадаємо, що сам інцидент стався в листопаді 2020 року, коли до чергової частини столичного главку подзвонив чоловік і повідомив про те, що поїзд, який рухається до станції метро "Хрещатик" вибухне. Рух поїздів було зупинено, правоохоронці провели евакуацію пасажирів і перекрили входи на станцію. Втім, викликані на місце події фахівці вибухових речовин не виявили.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися