У Києві прогриміли вибухи та сталася масштабна пожежа (ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Голосіївському районі Києва лунають вибухи та піднявся стовп диму. Про надзвичайну ситуацію розповів Київський міський голова Віталій Кличко та очевидці, передають "Коментарі".

"Пожежа в окремо розташованій будівлі в Голосіївському районі. На місці пожежі лунають вибухи, попередньо - кисневі балони. Всі служби вже на місці. Одна особа постраждала", — заявив Кличко.

Очевидці стверджують, що вибухи прогриміли на вулиці Васильківській. Після цього в небо піднявся стовп диму, який видно за кілометри від пожежі.

Нагадаємо, в Борисполі стався вибух, який вщент зруйнував котельню. Вибух прогримів на вулиці Броварській. Внаслідок вибуху зруйновані дах та стіна котельні. Загиблих та потерпілих немає. Причини вибуху встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на підприємстві. Дим було видно за кілометри. Горіли склади із лакофарбовими матеріалами на вулиці Кирилівській. Пожежу на площі у 2000 тисячі квадратних метрів гасили майже сотня рятувальників.

Читайте також та дивіться фото і відео, як у Дніпровському районі Києва вщент згоріло вуличне кафе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися