Стали відомі подробиці про вибухи і масштабну пожежу у Києві (ФОТО)

Що розповіли рятувальники

У Голосіївському районі Києва прогриміли вибухи та сталася пожежа на виробничому підприємстві. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в одноповерховій виробничій будівлі на провулку Охтирському, 3. Всередині приміщення знаходились кисневі балони. Рятувальники одразу приступили до гасіння пожежі та охолодження балонів, аби попередити можливі вибухи. Загасити пожежу на площі 40 квадратних метрів вдалося за пів години.

Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли постраждалого чоловіка. Потерпілого з опіками обличчя другого ступеню передали бригаді швидкої медичної допомоги. Чоловіка госпіталізували до опікового центру. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. У Державній службі з надзвичайних ситуацій у Києві оприлюднили фото з місця пожежі в Голосіївському районі столиці.

Нагадаємо, в Борисполі стався вибух, який вщент зруйнував котельню. Вибух прогримів на вулиці Броварській. Внаслідок вибуху зруйновані дах та стіна котельні. Загиблих та потерпілих немає. Причини вибуху встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на підприємстві. Дим було видно за кілометри. Горіли склади із лакофарбовими матеріалами на вулиці Кирилівській. Пожежу на площі у 2000 тисячі квадратних метрів гасили майже сотня рятувальників.

Читайте також та дивіться фото і відео, як у Дніпровському районі Києва вщент згоріло вуличне кафе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися