Стали відомі подробиці вибуху котельні в Борисполі (ФОТО)

Що про вибух розповіли в поліції

В Борисполі зруйнована котельня через вибух котла. Про це повідомили в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, в приміщенні котельні стався вибух твердопаливного опалювального котла. Внаслідок вибуху пошкоджено приміщення площею близько 120 квадратних метрів. Потерпілих та загиблих немає.

На місці події в котельні, розташованій на вулиці Броварській, працювали правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини та рятувальники. Внаслідок вибуху зруйновані дах та стіна. За фактом порушення вимог пожежної або техногенної безпеки, слідчі проводять досудове розслідування. В поліції Київської області оприлюднили фото з місця вибуху.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва прогриміли вибухи та сталася масштабна пожежа на виробничому підприємстві. Всередині приміщення знаходились кисневі балони. Опіки під час пожежі отримав чоловік. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на підприємстві. Дим було видно за кілометри. Горіли склади із лакофарбовими матеріалами на вулиці Кирилівській. Пожежу на площі у 2000 тисячі квадратних метрів гасили майже сотня рятувальників.

Читайте також та дивіться фото і відео, як у Дніпровському районі Києва вщент згоріло вуличне кафе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися