У Києві сталася смертельна ДТП: іномарка протаранила трактор (ФОТО)

Що відомо про аварію

В Оболонському районі Києва іномарка влетіла в трактор, є загиблий. Про аварію розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, смертельна ДТП сталася на проспекті Степана Бандери, 8. Автомобіль BMW зіткнувся з причепом від трактора. В автомобілі BMW було затиснуто потерпілого водія 2001 року народження, якого за допомогою електроінструменту рятувальники деблокували та передали медикам для подальшої госпіталізації.

Крім того, рятувальники дістали тіло пасажира, дані якого з'ясовуються. Чоловік знаходився на задньому сидінні. Тіло загиблого передали слідчо-оперативній групі. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, ще одна смертельна ДТП сталася поблизу станції метро "Оболонь". Вщент розбилися три автомобілі. Аварію на перехресті Оболонського проспекту та Героїв полку "Азов" спровокував водій автомобіля "Тесла", який летів на червоне світло світлофора та протаранив два автомобілі — Audi та Toyota. Внаслідок ДТП загинув 22-річний поліцейський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Читайте також, що у Києві сталася пожежа в багатоквартирному житловому будинку.

Читайте также