В центрі Києва сталася пожежа у відділку поліції

У військовій адміністрації розповіли про надзвичайну ситуацію

У Печерському районі Києва сталася пожежа у районному відділку поліції. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської військової адміністрації.

"Вночі, о 00:50, в трьохповерховій будівлі Печерського райуправління поліціі сталася пожежа. Силами ДСНС пожежу ліквідовано, постраждалих немає, поширення вогню та ускладнення не відбулося", — заявили у військовій адміністрації Києва.

Причиною пожежі могло стати виникнення аварійних режимів роботи в електромережі. В Державній службі з надзвичайних ситуацій про пожежу поки що не повідомляли.

Нагадаємо, ще одна смертельна ДТП сталася поблизу станції метро "Оболонь". Вщент розбилися три автомобілі. Аварію на перехресті Оболонського проспекту та Героїв полку "Азов" спровокував водій автомобіля "Тесла", який летів на червоне світло світлофора та протаранив два автомобілі — Audi та Toyota. Внаслідок ДТП загинув 22-річний поліцейський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Читайте також, що у Києві сталася пожежа в багатоквартирному житловому будинку.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/1078


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися