В одному з супермаркетів Києва у батоні знайшли дохлу мишу (ФОТО)

Що відомо про інцидент

Головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Києві розпочало перевірку супермаркету, де у батоні знайшли дохлу мишу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

За даними Держпродспоживслужби у Києві інцидент стався в одному з супермаркетів мережі "АТБ" у столиці.

"Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві розпочато проведення позапланового заходу (інспектування) закладу торгівлі АТБ-маркет за адресою: м. Київ, вул. Генерала Потапова, 2 на підставі обґрунтованого звернення фізичної особи про те, що при купівлі хлібу в упаковці, покупцем виявлено мишу", — заявили у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Києві.

У відомстві додали, що факти та питання, що стали предметом проведення позапланової перевірки, встановлюються. Про результати перевірки в Держпродспоживслужбі пообіцяли повідомити згодом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що начальник управління Київської міської державної адміністрації вимагав гроші за надання місця на ярмарках у столиці. Посадовець розробив корупційну схему видачі дозволів на додаткові торгові місця на київських ярмарках. Так, фермери та підприємці повинні були платити йому по 500 доларів щоквартально, а потім 150 доларів щомісяця за відкриття торгових місць на ярмарках у центральних районах столиці. Відмова платити ці гроші призводила до створення штучних бар'єрів для тих, хто хотів продавати свою продукцію у Києві.

Нагадаємо, із Франції до Києва завезли сири, в яких виявили дуже небезпечну бактерію. Ця бактерія мігрує від кишечника до нервової системи та є збудником смертельно небезпечного захворювання — лістеріозу.

Читайте також, що на Київщині зафіксували в продажі небезпечне печиво.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися