При пожежі в Києві загинув чоловік

Чоловік згорів під час пожежі у власній квартирі

Пожежа в столичній Борщагівки призвела до смерті киянина. Про це повідомила прес-служба ДСНС в Києві на своїй сторінці в Facebook. У п'ятницю, 26 лютого, в 1:54 столичним рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в 9-поверховому житловому будинку на вул. Симиренка, 26 у Святошинському районі столиці.

На місці виклику пожежники встановили, що в одній з квартир на 1-му поверсі в кімнаті сталося загоряння на дивані на площі 1 кв. м.

Під час розвідки рятувальники виявили у квартирі тіло чоловіка 1957 року народження. Пожежа рятувальники ліквідували підручними засобами о 2:29. Вогонь пошкодив меблі, стіни і стеля квартири почорніли від кіптяви.

Для гасіння загоряння залучили три одиниці техніки та 12 рятувальників. Причина виникнення пожежі встановлюється правоохоронцями.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Святошинському районі столиці горів житловий будинок. Під час пожежі загинув один з мешканців будинку. Про це повідомили в управлінні ДСНС в Києві. 22 жовтня сталася пожежа у квартирі в 5-поверховому житловому будинку на вулиці Депутатської, 32. Згоріла квартира на четвертому поверсі. Під час гасіння рятувальники виявили у квартирі труп 46-річного чоловіка. На місці було задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, в гасінні пожежі брало участь 15 чоловік особового складу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися