Через ДТП неможливо проїхати через Північний міст у Києві (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Києві неможливо проїхати через Північний міст через дорожньо-транспортну пригоду. Про аварію повідомили очевидці, передають "Коментарі".

"Північний міст в напрямку Троєщина повністю перекритий в результаті ДТП. Плануйте шлях заздалегідь", — йдеться у дописі до оприлюднених фото аварії.

На кадрах видно, що ДТП сталася за участі вантажних автомобілей. Офіційної інформації про ДТП поки що немає. Також немає інформації щодо постраждалих в аварії.

Нагадаємо, у Києві внаслідок ракетного обстрілу російських окупантів є влучання в об’єкт інфраструктури у Голосіївському районі столиці. У Святошинському районі Києва уламками ракети поранено три людини. Їм надали медичну допомогу. Також рештки збитої ракети пошкодили автомобілі. Під час ракетної атаки в столиці частково задіяли екстрені відключення електроенергії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили ділка, який пропонував керівництву Держгеокадастру і ДП "Центр Державного земельного кадастру" 1,5 мільйони гривень хабаря за "вирішення" судового спору. Керівник столичної компанії хотів незаконно отримати 38 мільйонів гривень, які були передбачені в тендері. Бізнесмен поставив обладнання, яке не відповідало заявленим вимогам і його вартість була завищена. Посадовці Держгеокадастру відмовилися підписувати звітну документацію. Через це підприємець подав на них до суду.

Крім того, у Фастівському районі Київської області затримали голову сільської ради під час отримання хабаря. Голова однієї із сільських рад Фастівського району вимагала із місцевого мешканця гроші за сприяння у виділенні земельної ділянки. Свою "послугу" оцінила у 78 тисяч гривень.

Дивіться також відео, як у Києві в ДТП потрапила маршрутка та ще три автомобілі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Південно-північний міст

10 березня 2023, 07:56

Ага... Зрозуміло. Закриті і Південний, і Північний мости. Жах! Жах, що діється в голові у Наталья Некрасова. Краще б спала зранку, чим таку маячню на весь Київ публікувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися