У Шевченківському районі Києва спалахнув блок живлення

Вогнеборці ДСНС загасили займання блоку живлення

Столичні рятувальники загасили займання блоку живлення. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

21 березня об 11:29 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Мала Житомирська, 16/3, що у Шевченківському районі столиці. 

На місце виклику було направлено рятувальників 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що на зовнішній стіні 4-поверхового житлового будинку сталося загоряння блоку живлення. Вогнеборці відразу ж приступили до гасіння пожежі. За допомогою 2-х вогнегасників рятувальники об 11:44 ліквідували займання.

На місці було залучено 2 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 10 чоловік особового складу. Жертв та постраждалих немає. Причина займання встановлюється.

Нагадуємо, що в Оболонському районі столиці на території комунального підприємства згоріли приватні автомобілі. Пожежа сталася на території комунального підприємства "Плесо".

На вулиці Приозерна згоріли два приватні автомобілі "ВАЗ 2106" та "ЗАЗ Славута". Загасити пожежу вдалося за півгодини. Внаслідок пожежі в автомобілях пошкоджено салон та лакофарбове покриття.

Читайте также