У Києві в житловому будинку відбувся витік газу

У столиці врятували життя жінки, в чиїй квартирі відбувся витік газу

У столиці рятувальники спільно з медиками, газовиками та поліцією врятували життя жінки, в чиїй квартирі відбувся витік газу. Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку".

24 березня о 00:44 до оперативного чергового Служби надійшло повідомлення від поліції Києва про те, що на вулиці Левка Лук'яненка, в Оболонському районі міста, потрібна допомога в наданні доступу до квартири. На місце виклику оперативно виїхали рятувальники.

Оскільки біля квартири на першому поверсі відчувався запах газу, рятувальники КАРС, скориставшись драбиною, демонтували грати й зайшли в приміщення через вікно. 

У квартирі було виявлено жінку в непритомному стані й зафіксовано витік газу з обох конфорок газової плити. Рятувальники негайно за допомогою спецобладнання деблокували двері помешкання та надали доступ до квартири медикам, газовикам та поліції.

Газ було негайно перекрито працівниками служби газу, мешканку передано лікарям швидкої медичної допомоги. На щастя, її життя вдалося врятувати. 

До робіт було залучено 3 рятувальників КАРС та одну одиницю техніки. Тривали роботи 45 хвилин.

Нагадуємо, що в Київській області з задимленої квартири врятовано чоловіка та його кота. Займання сталося на газовій плиті внаслідок підгоряння їжі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися