Внаслідок пожежі в багатоповерхівці у Києві загинула людина (ФОТО)

Що розповіли рятувальники про надзвичайну ситуацію

У Дніпровському районі Києва в квартирі багатоповерхівки внаслідок пожежі загинув чоловік. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася напередодні ввечері в одній з квартир багатоповерхового будинку. Горіла квартира на восьмому поверсі. Адресу рятувальники не повідомляють. Загасити пожежу на площі 25 квадратних метрів вдалося менш ніж за годину.

Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли чоловіка. Він лежав в загальному коридорі на підлозі без свідомості. Потерпілого передали бригаді швидкої медичної допомоги. Реанімаційні заходи позитивних результатів не дали. Чоловік 1965 року народження не вижив. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві оприлюднили фото з місця гасіння пожежі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Дивіться відео, як в Ірпені врятували впертого кота, який засів високо на дереві, за допомогою спецтехніки.

Читайте також, що на Троєщині під час пожежі у паркінгу загинув чоловік.

Читайте также