На автодорозі Київ - Чоп сталася ДТП за участі десяти авто (ФОТО)

Рух транспорту у напрямку Києва ускладнено

На автодорозі Київ - Чоп сталася автопригода за участі десятьох транспортних засобів. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області, передають "Коментарі".

Поблизу села Капітанівка, на 25 км автодороги Київ - Чоп, трапилася автопригода за участі, попередньо, 10 транспортних засобів. 

Рух транспорту ускладнено у напрямку Києва.

Патрульні регулюють рух. Також на місці пригоди працюють медики та слідчі.

Правоохоронці закликають планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації.

"Кермуйте відповідально, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху та не перевищуйте швидкісний режим", - наголошують у патрульній поліції.

Нагадуємо, що у Київській області на Житомирській трасі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. За даними правоохоронців, на трасі Київ — Житомир автомобіль Fiat під керуванням 36-річного чоловіка зіткнувся з автомобілем "ЗАЗ", який здійснював розворот. Від отриманих травм 63-річний водій "Таврії" загинув на місці. Третій автомобіль, BMW, зазнав ушкоджень.

Також з 1 квітня на низці столичних вулиць дозволили рух зі пришвидшеною швидкістю. За даними мерії столиці, швидкість 80 кілометрів на годину із 1 квітня до 1 листопада дозволили на декількох ділянках доріг.

Читайте также