Стрілянина в Гідропарку: поліція оголосила план "Сирена"

Правоохоронці поки не розголошують подробиць і не говорять, в якому стані водій Toyota

У столичному Гідропарку сталася стрілянина. На даний момент відомо, що біля одного з кафе сталася бійка між чоловіками. Один з них вистрілив в бік іншого, який знаходився в автомобілі Toyota і поїхав на Volkswagen в строну моста Патона.

В поліції підтвердили, що в Гідропарку сталася стрілянина. Введено план "Сирена". На місце виїхала слідчо-оперативна група. На даний момент вся інформація перевіряється. Правоохоронці поки не розголошують подробиць і не говорять, в якому стані водій Toyota.

Раніше на проспекті Курбаса в Києві (Микільська Борщагівка в Святошинському районі столиці) ледь вдалося уникнути непоправного, коли чоловік з травматичного пістолета обстріляв двох опонентів .

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині за вихідні виявили 18 незаконних продажів ялинок. Повідомляється, що минулих вихідних місцеві правоохоронці виявили 18 аналогічних порушень несанкціонованого продажу ялинок та сосен. В усіх випадках дерева містили відповідні чіпи та санітарні дозволи, однак продавці здійснювали їх продаж у невстановлених місцях.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися