На Київщині за вихідні виявили 18 незаконних продажів ялинок

Правопорушникам загрожує штраф від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

За минулі вихідні правоохоронці на Київщині виявили 18 порушень несанкціонованого продажу ялинок та сосен. Відносно правопорушників склали адмінпротоколи – їм загрожує штраф. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області у Facebook.

Повідомляється, що минулих вихідних місцеві правоохоронці виявили 18 аналогічних порушень несанкціонованого продажу ялинок та сосен. В усіх випадках дерева містили відповідні чіпи та санітарні дозволи, однак продавці здійснювали їх продаж у невстановлених місцях.

Так, у м. Васильків, смт. Немішаєве, смт. Бородянка та с. Мигалки, Бородянського району торгівля відбувалася неподалік головних площ населених пунктів, без погодження з місцевими радами.

В поліції зазначили, що відносно порушників склали адмінпротоколи за ст. 152 (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Оболонському районі Києва сталася масштабна ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися