У Києві нетверезий водій влаштував ДТП: автомобіль загорівся (ФОТО)

Патрульні склали на винуватця ДТП адмінматеріали

У Києві автомобіль, яким керував п'яний водій, врізався в паркан і загорівся. Патрульні склали на винуватця ДТП адміністративні матеріали. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Інцидент стався пізно ввечері у Дарницькому районі. Поліцейські отримали повідомлення на лінію 102 про дорожньо-транспортну пригоду.

На місці події поліцейські встановили, що 28-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та врізався у паркан приватного будинку. Від зіткнення автомобіль загорівся. Місцеві жителі, які стали свідками інциденту, самостійно загасили вогонь ще до прибуття рятувальників. На щастя, обійшлося без потерпілих.

Інспектори помітили, що водій автомобіля мав ознаки алкогольного сп'яніння. Прилад Драгер показав результат 0,94 проміле.

Правоохоронці склали на порушника всі необхідні адмінматеріали, зокрема, протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння або відмова від проходження огляду) КУпАП.

Нагадуємо, що в Києві слідчі з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у Голосіївському районі. П'яний водій позашляховика зіткнувся з припаркованим автомобілем, в якому перебував 38-річний чоловік. Потерпілий госпіталізований у лікарню з численними травмами.

Читайте также