Під Києвом малолітня дитина керувала мопедом та потрапила у ДТП (ФОТО)

Школяр отримав ушкодження у вигляді перелому ноги

Правоохоронці розслідують ДТП у Броварах, в якій постраждав 13-річний школяр. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Аварія трапилася 10 квітня, о 18:20 годині у місті Бровари. Як з'ясували працівники Броварського управління поліції Київської області, 25-річна водійка автомобіля Skoda не надала переваги у русі мопеду Honda під керуванням малолітньої дитини. В результаті сталося зіткнення двох транспортних засобів. 

Потерпілий школяр отримав ушкодження у вигляді перелому ноги та був госпіталізований до лікарні. Наразі загрози його життю та здоров'ю немає.

За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування. Стосовно батьків малолітнього потерпілого поліцейські склали адміністративний протокол за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Нагадуємо, що в Київській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій легкового автомобіля Toyota не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП пасажирка автівки загинула на місці аварії, а водій отримав травми різного ступеня тяжкості.

Також у Київській області депутат селищної ради постане перед судом за скоєння смертельної ДТП. Перебуваючи в алкогольному та наркотичному сп'янінні, обвинувачений сів за кермо свого автомобіля та здійснив зіткнення з мопедом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися