Смертельна пожежа сталася у Києві

Що розповіли рятувальники

У Києві під час гасіння пожежі у відселеній будівлі знайшли тіло загиблої людини. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, смертельна пожежа сталася у Солом'янському районі Києва. На проспекті Лобановського, 112 сьогодні, 12 квітня, вранці горіла двоповерхова відселена будівля. Пожежа виникла на першому поверсі. Загасити вогонь на площі 15 квадратних метрів вдалося за пів години.

Під час гасіння пожежі в будівлі рятувальники знайшли тіло людини без ознак життя. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області згоріла куряча ферма. Пожежа сталася у побутовому приміщенні ферми у місті Березань на площі 300 квадратних метрів. Загасити вогонь вдалося за дві години. Внаслідок пожежі загинули близько тисячі курей.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, де у Київській області згоріла церква

Читайте также