На колії метро у Києві впала людина: подробиці

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві на колії метро впав чоловік, через що певний час не працювали кілька станцій. Про це розповіли у Київському метрополітені, передають "Коментарі".

"Сьогодні під час ранкового "піку" на станції "Дружби народів" пасажир впав на колії. Медики госпіталізували чоловіка. Правоохоронці з’ясовують обставити випадку", — повідомили у Київському метрополітені

За даними перевізника, інцидент трапився о 7:10 та спричинив обмеження в роботі "зеленої лінії" метро на пів години. Через падіння людини на колії були зачинені на вхід станції "Печерська", "Дружби народів", "Видубичі" та "Славутич". Зараз "зелена лінія" метро працює у звичайному режимі. Інші подробиці надзвичайної ситуації поки що невідомі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області жінка до смерті забила чоловіка. Вбивство сталося у Білоцерківському районі. В селі Пархомівка 46-річна жінка під час сварки завдала дерев'яною палицею множинні удари по голові та тілу 51-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що у Броварському районі Київської області згоріла куряча ферма. 

Читайте также