На трасі Київ — Ковель сталася ДТП за участю вантажівки та легковика (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

На трасі міжнародного значення Київ — Ковель — Ягодин був ускладнений рух транспорту через дорожньо-транспортну пригоду за участі двох автомобілів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

За даними правоохоронців, через аварію був ускладнений рух транспорту в напрямку Києва у Житомирській області.

"У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталась на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин, поблизу села Радовель Житомирської області, за участю вантажівки та легковика, рух транспорту в напрямку міста Києва ускладнений", — заявили в Патрульній поліції України.

Детальної інформації щодо постраждалих немає. Водіїв закликали планувати маршрут своїх поїздок з урахуванням інформації про аварію. На місці ДТП працювали правоохоронці. Згодом в Патрульній поліції України повідомили, що рух транспорту на автомобільній дорозі Київ — Ковель — Ягодин відновили. Оприлюднено фото з місця аварії.

Нагадаємо, у Київській області сталася ДТП на автомобільній трасі "Київ – Чернігів". Автомобіль Mitsubishi злетів у кювет. Постраждалого водія деблокували з автомобілю ще до приїзду співробітників ДСНС. На місці аварії працювали медики "швидкої". Врятувати водія пікапу не вдалося, чоловік помер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що на трасі Київ — Одеса сталася смертельна ДТП.

Читайте также