У Києві сталася масштабна пожежа в житловому будинку (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Голосіївському районі Києва сталася масштабна пожежа в приватному житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася сьогодні, 15 квітня, вночі. На вулиці Медичній загорівся двоповерховий приватний житловий будинок. Гасіння пожежі ускладнювалось відсутністю в цьому районі протипожежного водопостачання. Рятувальники були змушені організовувати підвоз води та прокладати додаткові магістральні лінії

Загасити пожежу на площі 200 квадратних метрів вдалося через понад дві години. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області згоріла куряча ферма. Пожежа сталася у побутовому приміщенні ферми у місті Березань на площі 300 квадратних метрів. Загасити вогонь вдалося за дві години. Внаслідок пожежі загинули близько тисячі курей.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, де у Київській області згоріла церква

Читайте также