На трасі Київ — Чоп через ДТП обмежили рух транспорту (ФОТО)

Водіїв попередили в поліції

На трасі міжнародного значення Київ — Чоп ускладнений рух транспорту через дорожньо-транспортну пригоду за участі двох автомобілів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

За даними правоохоронців, через аварію ускладнений рух у Житомирській області.

"У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталася на автодорозі Київ — Чоп (об'їзна міста Житомира, поблизу села Глибочиця), рух транспорту на місці пригоди ускладнений", — заявили в Патрульній поліції України.

Патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху та організували реверсний рух. Для легкових автомобілів об'їзд місця ДТП організували через Житомир. На місці аварії працюють медики, слідчі та рятувальники. Детальної інформації щодо постраждалих немає. Водіїв закликали планувати маршрут своїх поїздок з урахуванням інформації про аварію та не перевищувати швидкісний режим. 

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП на складському підприємстві. В Устимівці на складі водій переїхав вантажівкою чоловіка під час відвантажувальних робіт. Від отриманих травм 29-річний чоловік загинув.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області від ураження струмом загинула людина. Трагедія сталася у Пісківці. Спускаючись у затоплений підвал, 29-річний молодик увімкнув світло. Від ураження струмом він загинув на місці.

Читайте також, що у Києві затримали агресивного водія за ДТП та бійку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися