Під час пожежі у Києві загинуло двоє людей (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві сталася смертельна пожежа в металевому вагончику. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася Дніпровському районі Києва сьогодні, 17 квітня, вранці. На вулиці Каховській, 64 загорілася окремо розташована споруда розміром два на чотири метри. Під час гасіння пожежі знайшли тіла двох людей.

Загасити пожежу вдалося за годину. Металевий вагончик вщент згорів. Обставини трагічного випадку та причина пожежі наразі встановлюється. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві оприлюднили фото з місця пожежі.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва сталася масштабна пожежа в приватному житловому будинку. На вулиці Медичній загорівся двоповерховий будинок. Гасіння пожежі ускладнювалось відсутністю в цьому районі протипожежного водопостачання. Загасити пожежу на площі 200 квадратних метрів вдалося через понад дві години. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП на складському підприємстві. В Устимівці на складі водій переїхав вантажівкою чоловіка під час відвантажувальних робіт. Від отриманих травм 29-річний чоловік загинув.

Читайте також, що у Бучанському районі Київської області від ураження струмом загинула людина




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися