У Київській області ліквідовують наслідки сильних підтоплень (ФОТО)

Рятувальниками проведено відкачку води з приватного домоволодіння

У Бучанському районі Київської області рятувальники ліквідовують наслідки підтоплень. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що 16 квітня о 08:25 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про допомогу в відкачуванні води на території приватного домоволодіння у с. Микуличі Немішаєвської територіальної громади по вулиці Соборній. 

На місце виклику було направлено особовий склад  58-го Державного пожежно-рятувального посту смт Клавдієво – Тарасове. 

Рятувальниками було проведено відкачку води з приватного домоволодіння.

До ліквідації події було залучено 1 одиницю техніки, переносну пожежну мотопомпу та чотирьох рятувальників особового складу.

Нагадуємо, що українські вчені пояснили причини сильної повені у столиці, яка спостерігається останніми днями. Нинішні підтоплення – це прояв змін клімату – вважає директор інституту водних проблем та меліорації НААН Михайло Яцюк.

Також фахівці ДСНС здійснили обліт території Броварського району, де поблизу села Погреби вода заблокувала деякі дороги та під'їзди до житлових будинків. Тут чергують рятувальники, які доставляють до суходолу місцевих жителів та відкачують воду в житлових будинках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися