На трасі Київ – Харків сталася ДТП за участю трьох вантажівок

Що треба знати водіям

На автомобільній трасі Київ – Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох вантажівок. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, через ДТП ускладнено рух транспорту трасі Київ – Харків.

"На 128 кілометрі автодороги сполученням Київ-Харків в напрямку столиці трапилась ДТП за участю трьох вантажних автомобілів. На місці події працює поліція Київщини", – повідомив Нєбитов.

Поліцейські вживають необхідні заходи для найшвидшого розблокування руху транспорту. Водіїв закликали враховувати дані обставини при плануванні поїздок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, що у Київській області жінка до смерті забила чоловіка. Вбивство сталося у Білоцерківському районі. В селі Пархомівка 46-річна жінка під час сварки завдала дерев'яною палицею множинні удари по голові та тілу 51-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.

Читайте также