У Київській області під час комендантської години сталася ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію з потерпілим

У Київській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав чоловік. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася на Житомирській трасі під час дії комендантської години.

"На Житомирській трасі легковик збив пішохода. Аварія сталася близько третьої години ночі. Поліцейські Київщини на місці з’ясували, що 44-річний водій Volvo вчинив наїзд на чоловіка, який рухався в попутному напрямку", — йдеться в повідомленні поліції Київської області.

Потерпілого з переломом стегна і травмою голови медики забрали до лікарні. Як повідомив керівник Національної поліції України в регіоні Андрій Нєбитов, ДТП сталася в селі Калинівка в Бучанському районі Київської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ – Харків внаслідок ДТП за участю трьох вантажівок сталася масштабна пожежа. Поблизу Яготину вщент згоріли три вантажних автомобілі, у ємкостях одного з них був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники знайшли двох загиблих.

Нагадаємо, у хостелі під Києвом сталося вбивство. У Вишневому мешканець хостела забив на смерть сусіда по кімнаті. Чоловіки розпивали алкоголь. Між ними зав’язалася сварка, яка переросла в бійку. Молодший чоловік наніс старшому удари по голові та у живіт. Від отриманих травм 48-річний чоловік помер. Нападника затримали.

Окрім того, днями у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Читайте також, що у Київській області жінка до смерті забила чоловіка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися