На виїзді з Києва сталася масштабна ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

На трасі виникли великі затори

У Києві на Житомирській трасі сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції столиці та очевидців.

"До уваги водіїв! Ускладнення руху при виїзді з міста на Брест-Литовському шосе у зв’язку з ДТП. Друзі, враховуйте це під час вашої поїздки", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Очевидці оприлюднили фото та відео жахливої аварії. На кадрах можна побачити понівечений мікроавтобус та вантажівку. На місці ДТП працюють поліцейські, медики та рятувальники. Подробиці аварії поки що невідомі. Також немає інформації щодо потерпілих. Очевидці зазначають, що мікроавтобус на развороті перекинув вантажівку та в ДТП є травмовані. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ – Харків внаслідок ДТП за участю трьох вантажівок сталася масштабна пожежа. Поблизу Яготину вщент згоріли три вантажних автомобілі, у ємкостях одного з них був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники знайшли двох загиблих.

Нагадаємо, у хостелі під Києвом сталося вбивство. У Вишневому мешканець хостела забив на смерть сусіда по кімнаті. Чоловіки розпивали алкоголь. Між ними зав’язалася сварка, яка переросла в бійку. Молодший чоловік наніс старшому удари по голові та у живіт. Від отриманих травм 48-річний чоловік помер. Нападника затримали.

Окрім того, днями у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Читайте також, що у Київській області жінка до смерті забила чоловіка.

Читайте также