На автомобільній трасі Київ-Одеса сталася ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

На автомобільній трасі Київ — Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів. Про аварію розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася на 15 кілометрі автодороги Київ-Одеса через п’яного водія одного з автомобілів.

"Водій Volkswagen Multivan, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не дотримався Правил дорожнього руху та допустив зіткнення із автівкою Jeep", — повідомили в регіональній поліції.

На місці аварії поліцейські з’ясували, що внаслідок ДТП транспортні засоби отримати механічні пошкодження. Потерпілих та загиблих немає. В Національній поліції України в Київській області оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, напередодні у Києві на Житомирській трасі сталася масштабна ДТП. Через аварію при виїзді зі столиці на Брест-Литовському шосе утворились величезні затори. Очевидці оприлюднили фото та відео жахливої ДТП. На кадрах можна побачити понівечений мікроавтобус та вантажівку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ – Харків внаслідок ДТП за участю трьох вантажівок сталася масштабна пожежа. Поблизу Яготину вщент згоріли три вантажних автомобілі, у ємкостях одного з них був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники знайшли двох загиблих.

Читайте також, що у хостелі під Києвом сталося вбивство

Читайте также