На узбіччі селища під Києвом знайшли протитанкову міну (ФОТО)

Що відомо про небезпечну знахідку

У Бучанському районі Київської області знайшли протитанкову міну російських окупантів. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, протитанкову міну окупантів виявили на  узбіччі центральної вулиці Липівки.

"Мешканці відразу зателефонували до Бучанського управління поліції Київщини. Наші вибухотехніки розмінували територію та перевірили вулицю на наявність інших небезпечних знахідок часів ворожої окупації. Небезпечних предметів більше не виявили", — заявив Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області вкотре закликав при виявленні будь-яких підозрілих  предметів одразу набирати "102".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що після масштабної ДТП на трасі Київ-Харків вщент згоріли три вантажівки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися