У Києві загорівся автомобіль: є постраждалі

Чоловік намагався самостійно загасити пожежу та отримав опіки рук

Столичні вогнеборці ліквідували пожежу в ангарі, де горів автомобіль. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

21 квітня о 14:47 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Автопарковій, 7, що у Дарницькому районі столиці.

До місця виклику було направлено рятувальників 24-Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилося, пожежа виникла в ангарі, розміром 100х50 м. Горів автомобіль марки ВАЗ 2104. Не гаючи часу, рятувальники одразу ж приступили до гасіння пожежі.

О 15:22 пожежу на площі 10 кв. м було локалізовано, а о 15:29 – ліквідовано. 

На місці події, до прибуття рятувальників, чоловік 1963 року народження намагався самостійно загасити пожежу та отримав опіки рук. Чоловіка було передано бригаді швидкої медичної допомоги та госпіталізовано до опікового центру.

До ліквідації пожежі було залучено 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 13 рятувальників особового складу.

Причина та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються правоохоронцями.

Нагадуємо, що в Києві під час гасіння пожежі в квартирі вогнеборці врятували чоловіка, а також виявлено тіло жінки. Пожежа виникла в житловій кімнаті однієї із квартир на 3-му поверсі 16-ти поверхового житлового будинку.

Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували чоловіка 1939 року народження, якого з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння було передано медикам для подальшої госпіталізації. Крім того, в кімнаті, що горіла, було виявлено тіло жінки 1968 року народження.

Читайте также