Під Києвом горіла електрична підстанція: подробиці

Що відомо про надзвичайну ситуацію

В Бучанській територіальній громаді зайнялася електрична підстанція. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Бучасервіс".

За даними комунальників, через аварію на електропідстанції впродовж 30 хвилин у частині Бучі не було електрики. Зокрема, по вулицях Вокзальній, Новому Шосе, Пушкінській та Шевченка.

"Фахівці ДТЕК оперативно зреагували і переключили електропостачання на запасну лінію. Наразі, через цю аварію обмежувати постачання електрики в Бучанській громаді – не планують", — повідомили в КП "Бучасервіс".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що після масштабної ДТП на трасі Київ-Харків вщент згоріли три вантажівки.

Читайте также