У Київській області сталася масштабна пожежа на виробництві (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Вишгородському районі Київської області сталася масштабна пожежа у двох виробничих цехах. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, горіли два цехи з виготовлення пелет. Пожежа сталася на території Іванківської громади у селі Термахівка на вулиці Колгоспна. Вогонь гасили понад два десятки рятувальників. Повністю загасити пожежу на площі 720 квадратних метрів вдалося лише за три години. Інформації щодо постраждалих немає. Причину пожежі встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовано жінку та чоловіка. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна переглянути у відео.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд із трактором виявили ще тринадцять мін. Водій трактора зазнав травм. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що після масштабної ДТП на трасі Київ-Харків вщент згоріли три вантажівки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися