У Києві за добу сталися 102 ДТП: постраждали 16 людей

У столичній поліції назвали аварії з потерпілими

У Києві за минулу добу, 23 грудня, сталися 102 ДТП, з яких в 10 аваріях травмувалися 16 людей. Про це повідомляє прес-служба столичної патрульної поліції.

Повідомляється, у ніч проти понеділка на Броварському проспекті водій Audi наїхав на бордюрний камінь і врізався в електроопору. Внаслідок ДТП жінка-пасажир звернулася за допомогою до медиків.

Уже близько 7 години на вулиці Великій Васильківській водій маршрутного таксі "Богдан" наїхав (попередньо на пішохідному переході) на велосипедиста, який потім звернувся до медиків.

Після опівдня на Севастопольській площі Volkswagen збив пішохода (попередньо на пішохідному переході), а на вулиці Жмеринській вже інший Volkswagen збив жінку-пішохода.

Увечері на вулиці Хоткевича водій Nissan (попередньо на пішохідному переході) збив жінку-пішохода. Також патрульні повідомляють про ДТП на вулиці Раскової, де Mitsubishi зіткнувся з автобусом. Як повідомляли новини "Сьогодні", внаслідок аварії шестеро пасажирів автобуса отримали травми.

Також напередодні ввечері на вулиці Генерала Жмаченка жінка на Hyundai (попередньо на пішохідному переході) збила 33-річну жінку та 11-річного хлопчика. Їх госпіталізували.

Окрім того, на Кільцевій дорозі SsangYong теж збив пішохода, а на Повітрофлотському шляхопроводі зіткнулися Toyota і Volkswagen. Внаслідок ДТП пасажирка "японця" звернулася за допомогою до медиків. Тим часом на перехресті проспектів Оболонського зі Степана Бандери зіткнулися Mini Cooper S і ЗАЗ. Внаслідок водій автомобіля ЗАЗ звернувся за допомогою до медиків. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", за минулу добу поліція закрила 17 гральних закладів на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися