На мосту у Києві врятували людину від самогубства (ВІДЕО)

Що відомо про операцію з порятунку

У центрі Києва на Парковому пішохідному мості врятували людину від самогубства. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, київські патрульні запобігли непоправному. Про те що на Парковому мосту у Києві чоловік має намір вкоротити собі віку поліції повідомили небайдужі очевидці події. Патрульні інспектори миттю прибули на місце. Інформація підтвердилася — за поручнями мосту сиділа людина.

Правоохоронцям вдалося підібрати потрібні слова, аби привернути увагу чоловіка та почати з ним розмову. Згодом патрульні переконали чоловіка не робити непоправного й він погодився перелізти назад. Киянин розповів поліцейським про свої життєві негаразди, а поліцейські заспокоїли чоловіка та пригостили його кавою з солодким печивом.

Нагадаємо, в центрі Києва патрульні врятували з річки Дніпро молоду жінку. Врятувати дівчину, яка випадково впала у річку, вдалося завдяки зверненню небайдужого чоловіка. Подія сталася у Печерському районі столиці на Набережному шосе.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час прогулянки у лісі заблукала няня з дитиною. Інцидент, попри заборону відвідування лісів під час воєнного стану, стався у Деснянському районі столиці. В поліцію звернувся батько малюка. Чоловік повідомив, що зникла няня із його однорічним сином. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, як у Київській області після затоплення човна врятували чоловіка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися