Смерть під час пожежі у Києві зафіксували рятувальники (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві під час гасіння пожежі в гаражі знайшли тіло загиблого чоловіка. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у Дніпровському районі Києва. На вулиці Миропільська, 35, виникла пожежа в гаражі. Під час ліквідації займання було рятувальники виявили тіло чоловіка. В гаражі згорів автомобіль ВАЗ 2104.

"Повідомлення про пожежу отримали о 15:01, а о 15:44 пожежу було ліквідовано на площі 10 кв. м. На місці пожежі працювало 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 чоловік особового складу", — йдеться в повідомленні ДСНС у Києві.

Причину виникнення пожежі та обставини трагічного випадку встановлюють правоохоронці. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві оприлюднили фото з місця пожежі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовано жінку та чоловіка. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна переглянути у відео.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд із трактором виявили ще тринадцять мін. Водій трактора зазнав травм. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що після масштабної ДТП на трасі Київ-Харків вщент згоріли три вантажівки.

Читайте также