В поліції Києва показали фото ДТП з перекиданням автівок

Що відомо про аварії в столиці

У Києві за минулі вихідні внаслідок ДТП автомобілі тричі переверталися на дах. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції України в столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, перший випадок стався в суботу, 29 квітня, на мосту Патона. Патрульні, які прибули на місце, встановили, що 22-річна водійка Ravon не впоралася з керуванням. Жінка наїхала на бар'єрне огородження, внаслідок чого автомобіль перевернувся. В аварії ніхто не постраждав. На водійку склали адміністративний протокол.

Другий випадок стався у неділю, 30 квітня, на вулиці Крайній. У Києві 38-річний чоловік сів за кермо автівки "ВАЗ" напідпитку, виїхав за межі проїзної частини та перевернувся. Від допомоги лікарів винуватець ДТП відмовився. Інспектори склали на нього адмінпротокол та відсторонили від кермування.

Ще одна ДТП сталася у Києві також у неділю, 30 квітня пізно ввечері. На вулиці Княжий Затон зіштовхнулися автомобілі Mercedes-Benz та Cadillac. Внаслідок ДТП 19-річного водія з травмами ушпиталили медики. Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчих.

Нагадаємо, що у Печерському районі Києва сталася ДТП з потерпілими. Через аварію на Печерську на бульварі Лесі Українки ускладнений рух транспорту в напрямку бульвару Миколи Міхновського. На місці ДТП працюють медики та поліцейські. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучі прибрали нерозірвані фугасні снаряди, стволи від САУ, сотні елементів російської амуніції та понівечені автомобілі. Все це виявили на найбільшому повоєнному сміттєзвалищі Бучі на вулиці Депутатській. За два місяці роботи територію повністю очистили. Прибрали звідси понад 11 тисяч кубометрів найрізноманітнішого сміття і залишки 70 машин. 

Тим часом у Броварах сталася ДТП за участю нетверезого водія. Водій автомобіля SsangYong, перебуваючи за кермом напідпитку, врізався в позашляховик Dodge. В цій аварії обійшлося без потерпілих.

Дивіться також відео, як в одному із селищ Київщини знайшли та знешкодили збиту крилату ракету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися