У Києві через ДТП на Троєщині змінили рух трамваїв

Що відомо про аварію та рух транспорту

У Києві через дорожньо-транспортну пригоду змінили рух кількох маршрутів трамваїв. Про це пасажирів повідомили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За словами очевидців ДТП, надзвичайна подія сталася на Троєщині. У Деснянському районі Києва трамвай збив людину. За попередніми даними, постраждала жінка, яка нібито сама кинулася під колеса трамваю. Рух трамваїв зупинили. На місці ДТП працюють поліція та швидка.

"Змінено рух трамваїв №5, 28, 28д по вул. Закревського з причини нещасного випадка. На місце викликано медичну швидку допомогу та поліцію. Рух трамваїв №5, 28, 28д організовано до вул. Сержа Лифаря", — повідомили в КП "Київпастранс".

Офіційної інформації про ДТП та стан постраждалої жінки від поліції поки що немає. Однак на фото очевидців видно, що випадок смертельний.

Нагадаємо, що у Печерському районі Києва сталася ДТП з потерпілими. Через аварію на Печерську на бульварі Лесі Українки ускладнений рух транспорту в напрямку бульвару Миколи Міхновського. На місці ДТП працюють медики та поліцейські. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучі прибрали нерозірвані фугасні снаряди, стволи від САУ, сотні елементів російської амуніції та понівечені автомобілі. Все це виявили на найбільшому повоєнному сміттєзвалищі Бучі на вулиці Депутатській. За два місяці роботи територію повністю очистили. Прибрали звідси понад 11 тисяч кубометрів найрізноманітнішого сміття і залишки 70 машин. 

Тим часом у Броварах сталася ДТП за участю нетверезого водія. Водій автомобіля SsangYong, перебуваючи за кермом напідпитку, врізався в позашляховик Dodge. В цій аварії обійшлося без потерпілих.

Дивіться також відео, як в одному із селищ Київщини знайшли та знешкодили збиту крилату ракету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися