В пожежі у будинку в Броварах загинула жінка (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну подію

В пожежі у приватному будинку в Броварах загинула жінка. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, про пожежу у приватному житловому будинку в Броварах поліцейським повідомили сьогодні, 3 травня. Внаслідок пожежі загинула власниця житла. На місці надзвичайної події працювали рятувальники та правоохоронці Броварського управління поліції Київщини. Причини займання приватного будинку встановлюються. В Національній поліції України в Київській області оприлюднили фото з місця пожежі у Броварах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучі прибрали нерозірвані фугасні снаряди, стволи від САУ, сотні елементів російської амуніції та понівечені автомобілі. Все це виявили на найбільшому повоєнному сміттєзвалищі Бучі на вулиці Депутатській. За два місяці роботи територію повністю очистили. Прибрали звідси понад 11 тисяч кубометрів найрізноманітнішого сміття і залишки 70 машин. 

Нагадаємо, у Броварах сталася ДТП за участю нетверезого водія. Водій автомобіля SsangYong, перебуваючи за кермом напідпитку, врізався в позашляховик Dodge. В цій аварії обійшлося без потерпілих.

Дивіться також відео, як в одному із селищ Київщини знайшли та знешкодили збиту крилату ракету.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися