У Київській області виявили тіло загиблої жінки

У приватному будинку рятувальники виявили тіло загиблої

У Київській області у приватному будинку виявили тіло загиблої. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Вчора, 2 травня, до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога рятувальників у відкриванні дверей приватного будинку у селі Денихівка по вулиці Шкільній. У будинку знаходилася жінка похилого віку, родичі якої втратили з нею зв'язок.

До місця події виїхав черговий караул 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Тетіїв.

По прибуттю за місцем виклику, у присутності родичів і представників Національної поліції, рятувальники за допомогою шанцевого інструменту відкрили вікно будинку.

Всередині помешкання рятувальники виявили тіло загиблої 1938 року народження.

Нагадуємо, що у пожежі у приватному будинку в Броварах загинула жінка. На місці надзвичайної події працювали рятувальники та правоохоронці Броварського управління поліції Київщини. Причини займання приватного будинку встановлюються.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

3 травня 2023, 18:51

Оля, у нас кожного дня помирає, по вашому - гине, сотні ( а може й тисячі) людей похилого віку. Це для вас клондайк новин! "Ще одна бабуся загинула від старості. Родичі, втративши зв'язок, вдерлися у вікно..."

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися