Вибухи та пожежі у Києві: безпілотники влучили в ТЦ та парк (ФОТО)

Наслідки обстрілів столиці показали рятувальники

У Києві внаслідок падіння безпілотників сталися масштабна пожежа в торгівельному центрі та займання в парку. Про ліквідацію наслідків розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, у четвер, 4 травня, до ДСНС України у Києві почали надходити повідомлення про займання та вибухи у Солом’янському та Печерському районах столиці.

У Солом’янському районі виникло загоряння на першому поверсі чотирьохповерхової будівлі торгівельного центру. Пожежу ліквідовано на площі 50 квадратних метрів. Внаслідок ураження ворожим безпілотником вибуховою хвилею зруйновано декоративні зовнішні елементи конструкції будівлі на площі 150 квадратних метрів. Несучі конструкції не пошкоджені. У Печерському районі виникло займання в одному із парків. Пожежу було оперативно ліквідовано на площі п’ять квадратних метрів. Жертв та постраждалих внаслідок даних подій немає.

Нагадаємо, викрили шпигуна російських окупантів в результаті спецоперації у Києві та Донецькій області. На початку повномасштабного вторгнення російських військ киянин збирав для окупантів інформацію про місця базування Сил оборони у Києві. Намагаючись уникнути відповідальності, киянин мобілізувався до лав одного з підрозділів ЗСУ, який задіяний на Авдіївському напрямку в Донецькій області. Співробітники СБУ затримали шпигуна в одному з фронтових міст Донецького регіону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рівень загрози наступу російських окупантів на Київ з півночі. На території Білорусі зараз перебувають авіаційне угруповання та угруповання наземних сил російських військ загальної чисельністю до 2,5 тисяч осіб. На території Брянської та Курської областей РФ перебувають до 17 тисяч російських військових. Ситуація на північному кордоні України стабільна та контрольована. Зараз загрози наземних наступальних дій як з території Білорусі, так і з території Курської та Брянської областей РФ немає.

Читайте також, де після обстрілу російських окупантів у Києві знайшли уламки збитих безпілотників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися