У Київській області сталися пожежі в екосистемах (ФОТО)

Рятувальники двічі за добу залучалися до гасіння пожеж в екосистемах

У Київській області рятувальники двічі за добу залучалися до гасіння пожеж в екосистемах. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Вчора, 4 травня, о 14:15 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу у с. Високе, Тетіївської територіальної громади. На місце виклику було направлено черговий караул 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тетіїв. По прибуттю на місце виклику встановлено, що вогнем охоплена суха рослинність та поодинокі дерева. Пожежу локалізовано о 15:08 та повністю ліквідовано о 15:35.

Також 4 травня о 15:45 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про пожежу між смт Згурівка та с. Усівка, Згурівської селищної територіальної громади. На місце події було направлено черговий караул 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Згурівка.  По прибуттю на місце події рятувальниками встановлено, що сталося загорання сухої рослинності на відкритій території. Пожежу локалізовано о 16:05 та повністю ліквідовано о 1613. 

Причини пожеж встановлюються.

Нагадуємо, що в Київській області за добу рятувальники чотири рази залучалися до гасіння пожеж в екосистемах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися