Масштабна пожежа сталася у Києві на Оболоні (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві рятувальники ліквідували масштабну пожежу на столичному Водогоні. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася сьогодні, 5 травня, о 17:00. До Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Джерельній, що в Оболонському районі Києва. Рятувальники побачили, що горять господарські дерев’яні споруди на площі 200 квадратних метрів. Повністю загасити пожежу вдалося менш ніж за годину. Жертв та постраждалих немає. Причини пожежі поки що невідомі. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві оприлюднили фото з місця події.

Нагадаємо, викрили шпигуна російських окупантів в результаті спецоперації у Києві та Донецькій області. На початку повномасштабного вторгнення російських військ киянин збирав для окупантів інформацію про місця базування Сил оборони у Києві. Намагаючись уникнути відповідальності, киянин мобілізувався до лав одного з підрозділів ЗСУ, який задіяний на Авдіївському напрямку в Донецькій області. Співробітники СБУ затримали шпигуна в одному з фронтових міст Донецького регіону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рівень загрози наступу російських окупантів на Київ з півночі. На території Білорусі зараз перебувають авіаційне угруповання та угруповання наземних сил російських військ загальної чисельністю до 2,5 тисяч осіб. На території Брянської та Курської областей РФ перебувають до 17 тисяч російських військових. Ситуація на північному кордоні України стабільна та контрольована. Зараз загрози наземних наступальних дій як з території Білорусі, так і з території Курської та Брянської областей РФ немає.

Читайте також, де після обстрілу російських окупантів у Києві знайшли уламки збитих безпілотників.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися