У Києві трамвай розчавив легковий автомобіль (ВІДЕО)

Що відомо про ДТП у столиці

В Дарницькому районі Києва сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участі трамвая та легкового автомобілю. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію очевидців і комунального підприємства "Київпастранс".

За даними столичного підприємства, через ДТП у Дарницькому районі Києва змінили маршрут курсування трамваю №8.

"Рух трамвайного маршруту №8 змінений через ДТП на проспекті Григоренка. Трамваї курсують до Харківського масиву. Перепрошуємо за тимчасові незручності", — попередили у КП "Київпастранс".

Офіційної інформації щодо ДТП на проспекті Григоренка та чи є потерпілі поки що немає. Очевидці оприлюднили відео з місця аварії.

"На проспекті Григоренка сталася сильна ДТП з трамваєм, рух заблоковано в обидва боки", — йдеться у дописі до оприлюдненого відео.

Нагадаємо, через ремонтні роботи перекрили міст та залізничний переїзд у Білій Церкві. Рух шляхопроводом по проспекту Князя Володимира перекрили до понеділка, 8 травня. Об’їзд мосту здійснюється через вулиці Зенітного полку (Некрасова-Грибоєдова), Рибну, Івана Кожедуба та Любомира Гузара (Осипенко).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". За його словами, район Загорівщини зазнає активної забудови, мотоциклетний завод вже перетворено на найбільший IT-кластер України та активно забудовується житловою забудовою та комерційною інфраструктурою. 

Читайте також, де велосмугу в центрі Києва відгородили від автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися