У Київській області під час копання могили знайшли снаряд (ФОТО)

Що відомо про небезпечну знахідку

В Бучанському районі Київської області під час копання могили на кладовищі знайшли снаряд. Подробиці розповіли в Національній поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, інцидент стався у суботу, 6 травня. На цвинтарі Макарова робітники виявили снаряд під час копання могили. Адміністрація кладовища звернулася до Бучанського управління поліції та повідомила про небезпечну знахідку під час підготовки до ритуальних заходів.

"Правоохоронці терміново прибули на місце, огородили прилеглу територію та викликали ДСНС. На щастя, ніхто з людей не постраждав!" — розповіли в регіональній поліції.

Мешканців Київської області закликали бути обережними на деокупованих територіях. У разі виявлення небезпечних предметів потрібно відразу повідомляти про знахідку в поліцію або рятувальникам.

Нагадаємо, викрили шпигуна російських окупантів в результаті спецоперації у Києві та Донецькій області. На початку повномасштабного вторгнення російських військ киянин збирав для окупантів інформацію про місця базування Сил оборони у Києві. Намагаючись уникнути відповідальності, киянин мобілізувався до лав одного з підрозділів ЗСУ, який задіяний на Авдіївському напрямку в Донецькій області. Співробітники СБУ затримали шпигуна в одному з фронтових міст Донецького регіону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рівень загрози наступу російських окупантів на Київ з півночі. На території Білорусі зараз перебувають авіаційне угруповання та угруповання наземних сил російських військ загальної чисельністю до 2,5 тисяч осіб. На території Брянської та Курської областей РФ перебувають до 17 тисяч російських військових. Ситуація на північному кордоні України стабільна та контрольована. Зараз загрози наземних наступальних дій як з території Білорусі, так і з території Курської та Брянської областей РФ немає.

Читайте також, що на підльоті до Києва українські військові збили гіперзвукову ракету "Кинджал".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися