В пожежі у Київській області загинула маленька дитина (ФОТО)

Що розповіли про трагедію в поліції

У Вишгородському районі Київської області під час пожежі в житловому будинку загинула маленька дитина. Про це розповів начальник Національної поліції України в регіоні Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, семирічна дівчинка загинула в палаючому будинку в селі Мусійки Іванківської громади.

"Сталась пожежа в житлового будинку, де перебував батько та шестеро малолітніх дітей. Внаслідок отруєння чадним газом загинула донька. Ймовірною причиною пожежі стала несправність електромережі. На місці працює поліція та ДСНС", — повідомив Нєбитов.

Рятувальники та начальник Національної поліції України в Київській області оприлюднили фото з місця трагедії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва стався вибух в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку. На Троєщині у квартирі на вулиці Лісківській вибухнула граната. Чоловіка, який незаконно зберігав гранату, поліцейські затримали.

Нагадаємо, у Київській області сталася смертельна ДТП. Аварія, під час якої трагічно загинув чоловік, сталася на території Великодимерської громади. Водій Dodge з’їхав у кювет та врізався в дерево. Автомобіль загорівся, під час пожежі чоловік загинув.

Окрім того, під Києвом на Житомирській трасі сталася ДТП за участі двох позашляховиків. Від сильного удару обидва джипи викинуло на "зустрічку", а Lexus ще й перекинувся.

Читайте також, що під Києвом в кафе поблизу АЗС стався потужний вибух



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися