На трасі в Київській області сталася масштабна ДТП (ФОТО)

Про аварію розповіли рятувальники

У Білоцерківському районі Київської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали четверо людей. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася на автомобільній трасі Сквира — Біла Церква. Зіткнулися вантажний автомобіль "ЗІЛ" та легковий автомобіль Renault Sandero. Внаслідок аварії в легковій автівці затисло жінку 1970 року народження. Рятувальники деблокували потерпілу та передали медичним працівникам.

Також серед потерпілих в салоні автомобіля Renault постраждало троє людей: дві жінки та один чоловік. Потерпілих госпіталізували до міської лікарні №2 міста Біла Церква. Обставини ДТП встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва стався вибух в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку. На Троєщині у квартирі на вулиці Лісківській вибухнула граната. Чоловіка, який незаконно зберігав гранату, поліцейські затримали.

Нагадаємо, у Київській області сталася смертельна ДТП. Аварія, під час якої трагічно загинув чоловік, сталася на території Великодимерської громади. Водій Dodge з’їхав у кювет та врізався в дерево. Автомобіль загорівся, під час пожежі чоловік загинув.

Окрім того, під Києвом на Житомирській трасі сталася ДТП за участі двох позашляховиків. Від сильного удару обидва джипи викинуло на "зустрічку", а Lexus ще й перекинувся.

Читайте також, що під Києвом в кафе поблизу АЗС стався потужний вибух

Читайте также